GVD NET BREDBÅNDSPAKKER

GVD Net 100/25 Mbit

Til dig, der ønsker masser af kapacitet på forbindelsen, så hele husstanden kan være online samtidig.

 

Uden TV-pakke

199 DKK pr./md.

Ved tilvalg af TV-pakke

179 DKK pr./md.

GVD Net 200/50 Mbit

Til dig, der vil have lynhurtigt internet, uanset hvad dine behov er. Med denne forbindelse får du hurtig download af filer og streaming i ultrahøj kvalitet.
 

Uden TV-pakke

219 DKK pr./md.

Ved tilvalg af TV-pakke

199 DKK pr./md.

GVD Net 400/100 Mbit

Til dig, der har de absolut højeste krav til din internetforbindelse og som på ingen måde vil gå på kompromis.

 

Uden TV-pakke

239 DKK pr./md.

Ved tilvalg af TV-pakke

219 DKK pr./md.

 

 

ØNSKER DU UDVIDET WIFI?

Med GVD Net får du et standard modem med indbygget Wi-Fi, der dækker de fleste hjem og behov. Men afhængig af antal enheder, husets konstruktion og placering af modem, kan det være nødvendigt med en udvidet Wi-Fi løsning.

Læs mere om vores løsning her eller giv os et kald - så tager vi en snak om det! 
 

 

FÅ GVD MAIL MED I DIN BREDBÅNDSPAKKE

Modtager du internet gennem GVD, har du mulighed for at oprette din egen GVD mail. Med GVD mail kan du læse dine mails fra en hvilken som helst computer i verden. Du skal blot indtaste din e-mail adresse og din adgangskode.
 

Du får en unik e-mail adresse med endelsen @gvdnet.dk. Du bestemmer selv, hvad der står foran @'et, så længe det ikke er en eksisterende e-mail adresse.
 

Find mere information om GVD mail her

 

FÅ IP TELEFONI GENNEM EVERCALL

 

Modtager du internet gennem GVD, har du mulighed for at få IP telefoni. Kort sagt, IP-telefoni betyder telefoni over internettet. Det  minder på mange måder om fastnet telefoni, som du nok allerede kender. Dog er IP telefoni langt billigere - særligt, hvis du har mange udlandsopkald. 

 
Du kan overflytte dit gamle fastnetnummer og ringe fuldstændigt som du plejer med dine eksisterende fastnettelefoner. Du kan også vælge et af vores fastnetnumre, som begynder med 44 40 – de sidste fire cifre vælger du selv.
 

 

FÅ F-SECURE INTERNETSIKKERHED

 

Modtager du internet gennem GVD, har du mulighed for at tilkøbe F-Secure sikkerhedspakker. Surf trygt på nettet og vid, at du er beskyttet mod virusser, trojaner og ransom­ware. Log in på selvbetjening MitGVD og bestil F-Secure sikkerhedspakker under "Min sikkerhedspakke".


 

VIGTIGT AT VIDE INDEN DU BESTILLER INTERNET HOS GVD

  • GVD Net leverer internet via foreningens eget kabelnet.
  • For at få internet via GVD kræves det, at du bor i GVDs dækningsområde og/eller er nuværende medlem af GVD.
  • Hvis der ikke tidligere har været leveret internet via GVD i boligen, skal der laves en teknikeroprettelse. Tjek derfor helst inden tilmelding, om tidligere ejere har været fået tilsluttet sit internet gennem GVD.
  • Hvis der tidligere har installeret internet via GVD i boligen, kan der laves en Gør-Det-Selv oprettelse. Her udleveres udstyret og instruktioner i butikken.
  • GVD garanterer ikke stabiliteten, hastigheden eller rækkevidden af det trådløse netværk i de benyttede kabelroutere, da effektiviteten af disse varierer fra bolig til bolig. Læs også vores gældende vilkår for bredbånd her.