Bestil Service

For alle serviceopgaver er følgende gældende:

Hvis fejlen ligger i Antenneforeningens installation, afholder Antenneforeningen udgiften til servicebesøget. Såfremt fejlen findes i kundens egen installation, er vores servicefirma StepTech ApS, berettiget til at fakturere servicebesøget til kunden.

Kontroller venligst at alle oplysninger er korrekte før du trykker “Send bestilling”.

Fornavn:

Efternavn:

Vejnavn:

Husnummer/Sal/Side:

Postnummer:

By:

Fødselsdato:

Dag     Måned      År

E-mail:

Telefonnummer:

Vælg en service opgave (Alle priser er inkl. moms, miljøafgifter og kørsel):

Jeg bekræfter hermed at overstående informationer er korrekte og at jeg på adressen ønsker at bestille overstående service. Jeg bekræfter herudover at jeg har læst og accepterer betingelserne øverst på denne side og vilkårene for TV/Radio: