Generel information

Denne side har til formål at guide dig i brugen af din GVD E-mail. Du har med din GVD Internet forbindelse, mulighed for at oprette op til 5 E-mails. Hvis du ønsker at kunne tilgå din E-mail på Internettet overalt i verden, kan du benytte webmail på vores hjemmeside. På din webmail har du samlet 100MB kapacitet. Hvis du derfor kommer over 100MB, kan du ikke modtage E-mail. Sørg derfor for, at slette din post jævnligt på din E-mail konto. Hvis du ikke ønsker at anvende webmail, kan du benytte et E-mail program. Der er på denne side lavet opsætnings guides til fem udvalgte E-mail programmer. Der findes generel set to forskellige E-mail opsætninger. Dette er henholdsvis IMAP og POP3.

  • Opsætningen med IMAP har den fordel at den ikke flytter posten fra mail serveren. Den laver i stedet en kopi af de mapper der ligger på mail serveren, så der både er en kopi på din PC og på mail serveren. Hvis du derfor tjekker din E-mail på flere forskellige computere og benytter webmail, er denne opsætning at fortrække. Begrænsningen ved denne opsætning er, at du har 100MB kapacitet til rådighed på mail serveren. Hvis du kommer over 100MB kan du ikke modtage post. Derfor skal man ved denne opsætning jævnligt slette post på sin E-mail konto.
  • Opsætningen med POP3 har den fordel at man ikke behøves spekulere over, at skulle slette post på sin E-mail konto. I stedet for at kopiere hvad der er på mail serveren, flytter denne opsætning alt post fra mail serveren ned på din computer. Du har med andre ord kun en kopi af din post, nemlig den der ligger på din computer. Derfor vil du ikke kunne tilgå alt din post på flere forskellige computere, da hver computer vil flytte den nyste post ned fra mail serveren. Hvis du benytter webmail, vil du ligeledes ikke kunne se alt din E-mail, da din post ligger på din computer i stedet.


Standard oplysninger

  • Indgående E-mail server (POP3): pop3.gvdnet.dk (Uden SSL og med port 110).
  • Indgående E-mail server (IMAP): imap.gvdnet.dk (Uden SSL og med port 143).
  • Udgående E-mail server (SMTP): smtp.gvdnet.dk (Uden SSL og med port 25).
  • Brugernavnet til E-mail serveren, er din fulde E-mail adresse.
  • Kodeordet til E-mail serveren, er kodeordet du har oprettet sammen med din E-mail på internet selvbetjening.
  • Hvis du benytter en anden internet forbindelse end GVD, for eksempel over din mobil, skal du benytte deres udgående E-mail server. Den udgående E-mail server smtp.gvdnet.dk virker kun med din internet forbindelse fra GVD.


Guides

 


Yderligere support

Hvis overstående information og guides ikke har været tilstrækkelig, kan du kontakte os via telefon, E-mail eller i vores butik. Vi gør opmærksom på at du kan blive bedt om at udføre de overstående guides, hvis du ikke har benyttet dem. Ligeledes anbefales det kraftigt, at alt generel information læses igennem før du kontakter os. Herudover bedes du tjekke om dit problem er et driftproblem, under menupunktet driftstatus. Åbningstiderne står anført i informations baren til højre.

Thorndahlsvej 3
9200 Aalborg SV

Telefon: 98 31 53 33

E-mail: support@gvd.dk