Ekstrakanalen i april måned

- 01/04/21
Vi har Animal Planet på Ekstrakanalen i hele april måned. 
 

Tæt på klodens dyreliv

Animal Planet er Danmarks eneste tv-kanal, der udelukkende viser programmer fra klodens mangfoldige og eksotiske dyreliv. Kanalen går helt tæt på det vilde dyreliv og tager seeren tæt på de aggressive rovdyr, når vi indtager deres habitat og sætter liv og lemmer på spil for at lære mere om planetens mange spændende arter. 

Animal Planet er også hjem for de små, bløde kæledyr, som giver smil på læben. Med andre ord er Animal Planet kanalen for dyreelskeren, der er til rørende, søde og lærerige oplevelser med alverdens dyr. 

Lone Star Law

I ’Lone Star Law’ følger vi natur- og dyrelivets beskyttere fra “Texas Game Wardens”, som er en enhed, der varetager Texas’ naturområder og dyreliv. I USAs næststørste stat er der både ørkenområder, søer, granskove, sumpområder, hede og kystområder, og seeren bliver taget med, når ofre for oversvømmelser skal reddes, når skadet vildt skal behandles og når kriminalitet skal forebygges.

Programmet har premiere d. 8 april og ny episode vises hver torsdag kl. 20:05.


 

Pit Bulls & Paroles: Tia's Tales

‘The Villalobos Rescue Center’ er det største hjælpecenter for pit bulls I USA. Tia leder stedet og med sin kærlighed for dyr giver dette program et indblik i det særlige bånd, der kan opstår mellem hund og menneske – i dette tilfælde hunde og mennesker, som begge er udstødt af samfundet. I denne sæson ser Tia tilbage på nogle af de mest chokerende, hjerteskærende, følelsesmæssige og kærlige øjeblikke fra tidligere sæsoner. 

Programmet har premiere d. 21 april og ny episode vises hver onsdag kl. 20:05.


 

The Last Alaskans 

Alaska danner endnu engang baggrund for en reality-dokumentarserie; denne foregår i ”Arctic National Wildlige Refuge”, der er et fredet område, som danner hjem for tusindevis af dyr og en håndfuld mennesker. I 1980’erne forbød den Amerikanske regering at mennesker måtte bosætte sig, og det er derfor kun beboere i de syv tilladte hytter, der må opholde sig i området. Vi følger fire familier, der lever i isolation i et område, hvor vejret kan være nådesløst og det aggressive vildtliv ikke er tilgivende.

Programmet sendes hver lørdag kl. 21.


 Om Ekstrakanalen


På Ekstrakanalen finder du hver måned nyt, spændende indhold. Vi håndplukker kanalerne, så du hver måned får forskelligt indhold, og du har selvfølgelig mulighed for at købe kanalen, hvis du vil se mere efter prøveperioden.  

Bemærk! Vi tager forbehold for ændringer af Ekstrakanalen. Det er kun kunder med tv-pakke, der kan se Ekstrakanalen.

Bestyrelsen
Tilbage til oversigten